Sivut

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Heikkoudet on myös mulla jotenka ala tulla tahdon juuri tuollaisen

Tänään kuvasin vielä noudon ja luoksetulon. Nouto oli edelleen tosi kiva, mutta luoksari olikin sitten toinen juttu. Stoppi onnistuu kyllä kohtuu nopeeta mutta maahanmeno ei... Sen kanssa pitää tosissaan tehä töitä tässä ennen koetta.


Löysimpäs myös vanhoja treenipätkiä viime maaliskuulta :D En laittanut tuohon videolle mutta esim. vasempaan käännökset aivan kökköjä ja kuten videosta huomaa niin stopin ennakointia on havaittavissa. Mutta tuolloin se sentään vielä pysähty nopeeta! Pitää ilmeisesti ostaa jotain parempia nameja vaikkapa kissanruokaa kun sitä ei oo piiitkään aikaan ollu. Ja sitten nykyään, jos Roope huomaa etten jätä takapalkkaa niin eipäs se halua pysähtyä vaan venyttää ja venyttää. Seuraavalla kerralla saa huomata ettei se kannata.

5 kommenttia:

 1. moi!

  törmäsin blogiisi sattumalta ja oli pakko sanoa että mahtava hirvikoira sulla! itsellni on hirvikoia/karhukoira sekoitus Maksi ja täytyy sanoa että Roope muistuttaa videoilla hurjasti meidän maksia.. ja sattumalta omistan myös corgi uroksen :) mallia cardigan.. tsemppiä teille kokeisiin ensivuodelle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Ja tsemppiä teillekin ensivuoden koitoksiin!

  VastaaPoista
 3. Oikeasti Roope on niin mestari!

  VastaaPoista
 4. Aina välillä ;) Ootahan kun päästään sinne kokeeseen niin NÄNNÄNNÄÄ pysähy ite. Kyllähän tuostakin huomaa että stoppi ei oo mikään supernopea ja maahanmeno sitäkin hitaampi. Mutta, onneksi meillä on Allu tuomarina :D

  VastaaPoista
 5. Vitsit toi on makeen näköstä!

  VastaaPoista