Sivut

perjantai 28. toukokuuta 2010

Beibi teen mitä tahansa vuoksesi

Viikkoon (vai kahteen?) ekat ohjatut treenit. Mulla oli hieno treenisuunnitelmaki tän päivän varalle mutta päädyin sitte vähän soveltaan :D loppujenlopuksi otettiin seuraamista, parit jäävät, hyppynoutoa, ruutua ja paikkista. Illalla vielä yks tunnari.

Paikkis oli jonku vajaa 3 min, makas nätisti (ja jopa heilutteli häntää ku palasin, mitäs ihmettä tää oli?) Seuraamiset jees perushyvää, hidasta käyntiäki otettiin ja eipä tuolla oo sen hiffaamisessa ollu ongelmia. Silti palkkailin aika paljon jottei niitä koskaan tulekaan. Jäävät hmm no ihan okei, maahanmeno vielä vähän turhan hidas mutta eiköhän se tästä. Ekan istumisen teki vähän hitaasti mutta toisen jo ihan kivalla vauhdilla :)

Ahh, hyppynouto! Voi että joku onkin fiksu harmaa norjalainen; tajuaa homman tosi hyvin! Vaikka heitin vähän vinoon, lähti hyvin hakeen ja toi samaa reittiä takasin. Ja laukalla!
Sitten ystävämme ruutu... Mikähän on kun koira vielä kaks päivää sitte osas asettautua kosketusalustalle mutta enää ei muka kykene(tässä meniki sitte ne fiksuuden rippeet mitä sillä vielä 10 min sitte oli..)? Nyt jää vaan ruudun etuosaan tsippaileen. Pitää vissiin jatkossa ohjata namilla alustalle ja siinä naksutella. Niin kauan että se joka ainoa kerta on ja pysyy siinä missä pitää. Tunnari illalla ihan kiva, meni laukalla (valitettavasti), söi namit ja toi laukalla. Ens viikolla lisäillään sitte yks väärä kapula jonka vääryydestä toivon mukaan olemme Roopen kanssa samaa mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti