Sivut

torstai 6. toukokuuta 2010

Kokeeseen valmistautumista ja tunnaripöljäilyä

Tänään oli sitte ekat "oikeat treenit" ulkokentällä. Olihan meillä eilen ne BHt mutta tänään oli sitte ohjatut tokot. Porukkaa oli suhteellisen paljon, minä + koirat, Saara ja koirat, Heli, Kirsi ja Tiina. Mutta tilaahan oli joten ei haittaa! :)

Otettiin Roopen kans vähän kaikennäköstä; seuraamista, paikkamakuita, liikkeestä istumista, luoksetuloa, kaukoja, ruutua, hyppynoutoa aloteltiin, hyppyä ja tunnaria. Istumisissa vielä vähän epävarmuutta kosteen kentän takia, muut jutut meni oikein mallikkaasti. PAITSI tunnari. Nyt tuo ei enää ryntää kapuloille, vaan ei hae kapulaa ollenkaan... Lähtee kyllä hakemaan ihan hyvin, mutta pysähtyy kesken, kääntyy mua kohti eikä tee enää mitään. Jumala auta mua tuon koiran kanssa! Sain tolle vielä sitte kivan paineen päälle, lopulta onneksi haki tikkunsa ja siitä superhyper kehut ja nameja.
Ainiin ja luoksetulossa oli pientä värkkäystä havaittavissa myös. Ekalla toistolla pysäytin, no se ihan okei; tuli koottua laukkaa ja pysähty nopeesti. Mutta toista kertaa ku yritin nii tais jopa ravata ja vielä ennakoi... Kielto, ja uusiksi. Lähti ravilla mutta onneks nosti nopeesti laukan, palkkasin tästä mun taakse ja lopetin liikkeen tähän. Ihan hyvin teki siihen nähen että oli jo melkosen matalassa vireessä ja kenttä oli edelleen ällönmärkä.

Caraki pääs tekeen, voi että tuo on niin ihana ku siinä on tuota VIRTAA! Ensin parit eteentuloluoksarit, eipä tuosta löydy pahaa sanottavaa. Sitte tavalliset voiluoksarit jostaki kymmenestä metristä, otin vaan seis-stoppeja ja tuohan alkaa oppia, pysähtyy jo paljon nopeemmin ku pari päivää sitte :) Lopuksi vielä ruutua ja pk-esteitä: ruudut IHANIA, voi vitsit ku joku on fiksu koira! Juoksi alustalle, söi namin ja samantien takasin mun luo vaikken mitään kerenny sanoakaan. Pk-esteitä otettiin huvin vuoksi vaan, kuhan halusin nähä miten toi ne tekee. Hyvinhän se teki, niin helpon näkösesti hyppi ja kiipes :)
Laura sais nyt alkaa suunnitteleen niitä pentuja tolle, saisin minäki oman Caraihanuus kakkosen ;)

2 kommenttia:

  1. MIKSI ET PÄIVITÄ BLOGIA TÄSSÄ ON OLLUT JO 3 PVÄ ETKÖ OLE MUKA TREENANNUT HEI NYT KYLLÄ

    VastaaPoista
  2. Oon mie mutta päin pyllyä :DD No ei vais, koiralle vaan vähän tuossa lauantaina suutahin ja su ei treenattu ku oli vappaapäivä. Lauantaista ja perjataista pitäs kyllä tännään kirjottaa..

    VastaaPoista