Sivut

lauantai 29. toukokuuta 2010

Tokokoulutusta by Jari Keinänen

Eilen iltasella mentiin hallille Keinäsen tokokoulutukseen, mutta kuten arvelinkin, Roope ei suostunu tekeen oikeen mitään sisällä hallissa.. huoh. No, Keinänen sanoi Roopen olevan pehmeä, että sen näkee heti. Ja että tehdään lopuksi ulkona juttuja ku sanoin koiran tekevän ulkona paljon paremmin.
Tuosta pehmeydestä.. Tietty on se mahdollisuus että Roope on ohjaajapehmeä, mutta enemmän varmasti vaikuttaa se että Roopella on huono toimintakyky. Se ei vaan kykene toimimaan kunnolla halleissa. Varsinkaan vieraissa. Tuolla kuitenki luonnetestistä +3 Kohtuullisen kova ja kai sekin jotain kertoo. Esimerkiksi paikkamakuussa oon voinu hyvin kieltää tuota ihan kunnolla nousemisesta eikä se oo pahemmin ottanu itteensä. Joissaki liikkeissä taas ei auta kieltää yhtään.
Suositteli mulle vielä koiran haukuttamista vireen nostamiseksi, tuntuu vaan että koira alkaa ottamaan musta painetta ku haukutan sitä pidempään..

Lopussa mentiin sitte ulos ottamaan mitä otettiin ja kas kummaa, koira toimii jälleen ku unelma. Jäävissä ei kuulemma oo mitään ongelmaa sanoi Keinänen, vaikka Roope edelleen veti korvat taakse ku lähin sitä kohti ja (mun mielestä) meni vähän hitaasti maahan.
Kaikenkaikkiaan saatiin tosi paljon hyviä vinkkejä ihan tulevaisuutta ja sitä tulevaa belgiäkin ajatellen :)
Loppupäätelmänä; yritän nyt haukuttamalla nostaa ton virettä ellei se oikeesti ala paineistua liikaa. En kiellä tuota muutaku paikkamakuissa. Eikä treenata sisällä (halleissa) ellei oo ihan pakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti