Sivut

torstai 6. toukokuuta 2010

Kokeenomaset BHt

Käytiin Repsun ja Caran kans eilen kokeenomasissa BH treeneissä, jotka Outi tuomaroi. Oltas me vissiin päästy läpi :D
Seuruut meni tosi hyvin muuten, mutta koska kentällä oli märempiä kohtia nii Roopehan päätti tehä noin 15948 pysähystä kesken seuraamisen... Outiki sano että mahtavaa seuraamista mutta mitä ihmeitä ne pysähykset sielä välissä oli :D Myöhemmin otettiin lisää seuraamista märistä kohista, Roope yritti paineistumalla pois tilanteesta ja juoksi jopa mua karkuun, otin sitte vaan pannasta kii ja uusiks ja sitte toi teki oikein pätevästi :) Tuota ei vaan pidä päästää paineella pois tilanteesta, se aivan varmasti "paineistuu" seuraavallaki kerralla kun huomaa että sillä ei tarvii tehä.
Liikkeestä istumisessa yritti epävarmuuden ja märän maan takia maahan (??) , käskin sitte istumaan. Otin tätä sitte vielä uusiks ja sainki pari kohtuullisen hyvää istumista.
Liikkeestä maahanmeno iha ok, meni muistaakseni vähän hitaasti vaan. Luoksetulossa eka ravilla mutta nosti aika nopeesti laukalle. Oli muuten eka kerta ku otetaan koko "maa-luoksaria" :D
Mutta ihan kivat ekat ulko-ohjatut treenit oli kyllä, kuhan kenttä kuivuu niin eiköhän nuo istumiset ja maahanmenotki ala sujua kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti