Sivut

maanantai 24. toukokuuta 2010

Sataa sataa ropisee pilipili pom

Vaikka tänään satoiki jonku verran, päätin silti ottaa vähän tokoja ihan vaan Roopen sateeseen totuttamiseksi. Seuraamiset okei, jopa vasempaan käännökset (tai se yksi ainoa mikä otettiin) sujui. Voittajaseuraamistaki otettiin, hidas käynti jees ei ongelmia, askelsiirtymissä vasempaan käännös vammaa vähäsen, ilmeisesti liian vähäsen treenin seurauksena.

Noudossa lähti TAAS muutaman kerran ilman lupia.. Ei auta yhtään vaikka karjuu "vittuperkelesaatanaa" perään, se hakee kapulan silti. Laitoin koiran sitte hihnaan, palkkasin ku ei yrittäny lähteä. Sitte irrotin hihnan ja päästin noutamaan. Muutaman hihnaanlaitoin jälkeen ilman hihnaa, ja namia naamaan ku ei yrittäny lähteä. Eiköhän tää tästä :) Itse nouto oli hieno, nopea ja innokas.

Iltasella otettiin sitte vielä vähän ruutua ja tunnaria + pikkupikku paikkis ja kaks luoksaria. Luoksarit jees, perushyvää kuten myös paikkis. Tunnarissa ekalla toistolla kaahas kapulalle, ei tajunnu mun nameja sen ympärillä, toi myös laukalla. No okei, palkkasin. Toisella toistolla laitoin kapulan lähemmäs, meni ravilla muttei taaskaan tajunnu nameja tikun ympärillä. Ens kerralla kyllä näkyvämmät herkut!
Ruudussa otettiin tänään ekaa kertaa myös ruutumerkit mukaan. Ekalla lähetyksellä haisteli merkkejä, heti ku pysähty alustalle ja katto mua, naks ja palkka. Toisella lähetyksellä ei enää ees tutkinu paikkoja vaan pysähty heti ja siitä sitte palkkailin. Nyt vaan alustaa häivyttämään, ruutua isommaks, matka täysmittaseksi ja loppuseuraaminen kuntoon ja volaa, ruutu on valmis! Noo ehkei se ihan näin yksinkertasta oo mutta melkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti