Sivut

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tokottelua ihanan helteisessä Rovaniemessä

Kisojen jälkeen alkoi sitten nämä normaaliruutinitokoilut.. Kaikkia Roopen treenin alla olevia liikkeitä on otettu, toisia enemmän ja toisia vähemmän, ja voittajanki liikkeet on päässy taas kuvioihin mukaan.

Eilen otin ruutua, tunnaria, seuraamisia ja kaukoja muistaakseni. Treenit venähti turhan pitkiksi, tähän pitää nyt alkaa kyllä kiinnittää huomiota. Mutta noihin liikkeisiin, kerrompa ensin mikä kusee. Seuraamisen vasempaankäännökset. Koira ei käytä persettä ja minä oon huono kääntymään --> kiilaan koiraa joka vaihtelevasti pysähtyy käännöksen jälkeen tai jatkaa matkaansa iloisena.
Suurin osa sentään sujuu; ruudussa juoksee laukalla alustalle ja kääntyy samantein mua kohti, jesjes! Pitäis nyt ne ruutumerkit lisäillä ja alustaa ruveta häivyttää. Muttei häivytystä toki vielä että pikkumänkki kerkeää saada hyvät ruudun perusteet ;)
Tunnarissa (oma ja kaks väärää) ekalla kerralla toi oman hyvin, päätin pöljänä ottaa toisen kerran ja toi kyllä oman, mutta samalla myös väärän kapulan :D Otin ne vaan pois koiralta, vein uuden hajuttoman tikun ja sitte haki hyvin, ja tähän lopetettiin. Kaukot okei, ei yritä enää kämmätä istumisen ja seisomisen välillä. Ainii ja olihan meillä myös yks maasta luoksetulo pysäytyksellä, teki hienosti :)

Tänään otettiin sitte vanhoja tuttuja seuraamisia (muuten kaikki okei paitti juoksussa yritti jätättää (loppujenlopuksi sain tosi hyviäki pätkiä) ja vasempaan käännökset lalallalala hermo meneeee. Viiminen toisto oli kyllä aika jees mutta muut päin persettä), vanhaa ystäväämme tunnaria joka tällä kertaa halus mennä kerralla hienosti, ruutua joka sekin oli taidokasta toimintaa, noutoa jossa koira yrittää lähteä ennenaikojaan (tälle pitää tehä jotain nyt ja heti, ei oo onneks kuiten hirrrveen paha tilanne mutta en halua että pahenee yhtään) mutta muuten kivasti hakee, ja jääviä joissa maahanmenoon pitää saada nopeutusta (haluun kyllä ens kokeessa tästä täyden kympin :D).

Niin ja Urpoturpo kävi tänään uimassa! Monta kertaa tuli polskimaan ku mami meni ensin :) Kiva saada ees joku sinne jorpakkoon kaveriksi ku tuo yks on tollanen vesivammanen elikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti