Sivut

tiistai 4. toukokuuta 2010

Agilitiä pitkästä aikaa

Mentiin piiiitkästä aikaa käymään agikentällä kun ohjelmassa oli Urpon hallittavuustesti agin alkeiskurssille. Testi meni ihan hyvin, eipä se kovin vaikea olekaan, loppukommenttina tuli "testi läpäisty mutta kannattaa miettiä pääseekö koira hyppäämään esteitä että kannattaako harrastaa" tms.. Hmm, eiköhän tuo sen 30cm pääse yli ja keposesti, ei toi sentään NIIN huonossa kunnossa ole :D Ja jossei kaveri halua hypätä niin kukaan ei pakota. Urposta nimittäin kyllä huomaa ku sei oikeasti HALUA tehä jotain kun siihen on kunnollinen syy (esim koiraan sattuu), toi lopettaa tekemisen siihen paikkaan.

Otin Cartsan kans vähän esteitä, ihanaa ku joku on niiin innoissaan :) Myös Roope pääsi talvitauon jälkeen esteille, kaikki muu oli pysyny mielessä paitsi kepit. Alussa yritti kovati oikoa välejä mutta toistojen jälkeen teki innoissaan ja hyvin.
Tehtiimpä myös vähän tokoaki, Caran kans luoksetulojen seis-pysäytystä ja ruutua, eipä tuu mieleene mitään moitittavaa. Roopen kans seuraamista (teki hyvin ja tiiviisti) ja luoksetuloja. Luoksareissa ekan kerran otin läpijuoksun jonka toi tuli hyvällä kootulla ravilla loppuun asti josta naks ja palkka mun taakse. Toisella toistolla aattelin pysäyttää mutta plääääh mitä vielä toi mitään pysähtyny ku venytti ja vielä hiipi kaikenlisäksi. Siitä sitte kieltoa ja uus toisto, joka olikin sitte niin täydellinen ku vaan voi olla; hyvä laukka ja pysäytys tosi nopeesti :) Ainiin ja otettiinhan me tunnariaki, ei-niin-hyvin tuloksin.. Toi kaahas TAAS kapulalle SAATANA VITTU! Otin paikkiksen ennen ku alotin ja se autto vähäsen mutta ei todellakaan tarpeeksi. Karjuin taas "nätisti" mutta eipä paljon auttanu. MITÄ-MIE-TEEN tuon kanssa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti