Sivut

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Tokoilua ja verijäljen vetoa

Eilen käytiin Saaren koululla Saran + Hukan ja Poksun kans treenailemassa. Treenivuorossa oli meillä jäävät, ruutua, luoksaria ja kaukojaki otettiin. Iltasella sitte tunnaria.

Jäävät ihan jees, maahanmenoja yritetään nyt nopeuttaa ja ihan ok-nopeeta tuo menee ku antaa vähän vartaloapuja. Istumissa ei meinannu ensin mennä, mutta muutaman toiston jälkeen meni jopa ihan nopeesti :)
Ruudussa ekalla kertaa KAUHEE haistelu, kielsin ja heti ku katto muhun nii nakspalkka. Kolmannella lähetyskerralla meni laukalla (ja nopeella sellasella!) ja käänty heti muapäin, jeejee! Kaukot ja luoksarit okei, Sara liikkuroi meille. Kaukoissa Roope yritti mennä hitaasti alkumaahanmenon, palkkasin sitte muutaman kerran taakse pelkästä maahanmenosta ja sitte alko sujumaan. Tunnarit illalla ihan okei, kaahaa edelleen laukalla mutta nyt syö ensin herkut ja sitte tuo kapulan. Tuonti vaihtelevasti ravia/laukkaa.

Urpoki pääs pitkästä aikaa treenaileen tokoja; viereentuloja, seuraamisen alkeita, liikkeestä maa istu ja seisoa, ja luoksaria. Viereentulot ihanan nopeita ja oikeapaikkasia :) Seuraamisessa pysyy hyvin oikeella paikalla, naksuttelen sitte siitä oikeesta paikasta ja kontaktista. Jäävissä ei meinaa millään jäädä istumaan ja plötsähtää maahan (maahanmenot tekeeki kyllä superhienosti!) ja seisomiset alkaa pikkuhiljaa kirkastua koiran mielessä (otetaan vasta ihan hitaasta vauhista).
Lopuksi sitte vielä luoksaria, tulee ihanan nopeesti, muutaman toiston otin pelkkää vauhtipalkkausta ja viimesellä kerralla pyysin vielä viereen ja tuli tosi nätisti! Ehkäpä tuo Urmenki tokoura tästä urkenee..

Illalla(yöllä...) kävin vielä vetämässä verijäljet pusikkoon, tänään pitäis käydä iltasella ajamassa. Kirjottelen sitten tuloksista (jos tää menee hyvin niin mennään kokeeseen nyt vkl...), jännittää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti