Sivut

maanantai 10. toukokuuta 2010

Kisatkisatkisat iiiik! Ryhdistäydy hyvä ihminen äläkä panikoi

Jeij käytiin Saran kans meiän kisakentällä tokoilemassa toista kertaa tälle vuodelle, ihanaa ku seki on vihdoin ja viimein sula ja kuiva. Tai siis "tää on tällasta mänkkiä vähän niinku" :D
Minä ahkerana poikana tein tälle koetta edeltävälle viikolle jopa ihan oman treenisuunnitelman ja siitähän pidetään kiinni oli koira kuinka innokas tahansa ja vaikka kuinka tekis mieli ottaa "muutama liike lisää..". Näitä suunnitelmia teen kyllä jatkossaki, vähentää kummasti koiran väsymystä ja ohjaajan ärsyyntymistä kun koira ei jaksakaan..

Eli, treenisuunnitelman mukaisesti tänään ohjelmassa oli paikkista, luoksaria ja kaukoja. Ensin otettiin paikkista feat Hukka, joku 3½ minuuttia koirat makas ja JUST ku olin menossa palkkaan niin voijeij joku keksii mennä lonkalle. Eikai siinä ku nostamaan lonkka ylös, vähäks aikaa piiloon ja palkkaan. Toinen makuu oli jonku puol min ja sen Reps pysy tosi hyvin. NIIN ja täytyy mainita että ekan makuun aikana kentällä pelattiin palloa, joku pehko käveli TOSI läheltä koiria ja autoki ajo vierestä. Ja ketkä pysy, ketkä pysy!

Luoksarissa ei muuta ongelmaa ku pysähyksissä pysyminen, meinas lähteä heti mun luo ku oli pysähtyny, kielsin (koiran viretila ei ihme ja kumma laskenu mihinkään) ja pysähty uuestaan. Siitä takapalkalle. Otin vielä ihan treenien lopuksi stopin ja siitä kutsuin luokse että näin oliko stopin jälkeisen pätkän laukkahalukkuudet nyt menny mutta mitä vielä, yhtä innoissaan (ja innokkaamminki) se tuli ku ennenki. Tähän innokkuuteen saattaa olla osansa tänään ostetuilla uusilla nameilla (mahoilla ja maksoilla sun muilla) joita taidan loppuviikon ennen koetta käyttää hyvin harkitusti ettei eräs tietty harmaa norjalainen niihin tuttuun tapaansa kerkeä kyllästyä.

Sitten vielä kaukot, näissäkään ei muuta häikkää ku ekan istumisen ennakointiyritykset. Makautin sitte pidempään ku normaalisti eikä toi muistaakseni enään lopussa yrittäny ennakointia.
Erinomaiset treenit siis, voi että joku oliki TAI-TA-VA, ja virtaaki jäi :) Eli eikun tekemään lisää treenisuunnitelmia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti