Sivut

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Hakuilua ja tokoilua + yhteislenkki

Mukana kuvia sunnuntaiselta yhteislenkiltä jolla mukana oli minä + Reps ja Urme, Matleena ja Alppi sekä Saara Tuiken ja Sakun kanssa. Nauttikaa siis kuvasaasteesta :))
Tästä se lenkki lähtee (tosin taidettiin olla jo puolessa välissä matkaa :D)
Kuvan on räpsänny Saara.
Tällasella saatanan suolla me rämmittiin menemään..
.. vanha pappaki jakso hyvin porsuttaa etiäpäin
Näinä kahtena leirin jälkeisenä päivänä(su ja ma) ollaankin sitte hakuiltu ja tokoiltu molempia. Sunnuntaina Roope sai nähdä ku maalimies meni piiloon, tehtiin kaks vai kolme toistoa (vai pistojako ne on?? no mitä lie ovatkaan) ja Reps löys molarin oikein näppärästi (kai kun näki mihin se meni) :)
Urpo, Alppi, Saku, Tuike ja Roope
Meillä on söpöjä koiria <3
Tänään myöskin kolme pistoa (?) molemmin puolin kammintietä, eka silleen että Roope näki, toisella näki melkein kaiken ja kolmannella ei juuri mitään. Ekalla meni tosi hyvin, toisellaki sai hajun aika nopeeta, kolmannella juoksenteli ja yritti jälkiä pitkin ettiä muttei onnistunu ja juoksi mun luo. Kehotin toisen kerran menemään ja sitte löyty ukkoki :) Nyt pitäis kyllä hankkiutua sinne hakuporukkaan että sais uusiaki molareita eikä vaan yhtä samaa tarvis hakia kokoajan.
Myös ystävämme Urpo sai hakuilla, hyvin haki molarin, ei tarvinu jäähä mettään kuolemaan ;)
Maaginen stopmerkki :D

Roopevoope sai myös juosta koko lenkin irti, muutaman minuutin välein kävi aina tsekkaamassa onhan lauma tallella ;)

Sain sen myös istahtamaan hetkeksi :D

Tokojen suhteen ollaan menty aika peruslukemilla, tunnarit pitäs keittää taas että pääsis treenaan. Huomenna se on tehtävä. Ruutua otettiin tänään, menee ihan ok:sti alustalle, nyt vasta tajusin että munhan pitää sanoa seisahtamiskäsky että se jää sille alustalle... eikai se oo ihme ku koira käy alustalla ja tulee samantien mun luo ku ite vaa kämmäilen. Ihan perusjuttuja ollaan nyt vaan otettu, avon liikkeitä vahvistettu ja voittajan liikkeistä etenki kaukoja, ruutua ja tunnari yritetty nyt opetella. Niin ja seuraamisen askelsiirtymiä ollaan aika paljon otettu.

Tässä uusi haaste ; toinen suo, oi jee! Kengät ei oo vielä maanantai-iltanakaan kuivat.
Sitten mäki yyyylös..
.. ja tällaset maisemat avautuvat!
Roopeki paikansi meidät jälleen
Mäen päällä oli yksinäinen kulvero :( Se piti tottakai kuvata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti