Sivut

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Tiukkaa tehnyt treenitauko on ohi hakuharkkojen merkeissä

Treenitauko on nyt siis vihdoin ohi (tosin se mikään tauko ollu ku joka päivä otin jotain pientä..) ja tänään kävimmä siis koirien kans ekaa kertaa "ohjatuissa" hakuharkoissa. Mietin jo että mitähän siitä hommasta tulee, mutta mitä vielä, Roopehan haki ja millä innolla! Oikein pomppi maalimiehen luo :D Ens viikolla sitten uusiksi taas. Toivon mukaan samalla powerilla.

Sitten vähän tokoja.. Voittajan liikkeistä kaikista eniten kusee ystävämme ruutu. Roope menee alustalle seisomaan ihmeellisesti sen päälle, että vatta on alustan päällä (?) , jos nyt ylipäänsä alustalle asti menee. Ja ruutunlähetykset teen ehkä puolesta metristä... Epätoivo alkaa pikkuhiljaa iskeä. Toivon mukaan me saadaan tähän apuja torstain tokoharkoista.

Muut voin liikkeet sujuu ihan ookoosti, toiset paremmin ja toiset huonommin. Seuraaminen, liikkeestä istuminen, hyppynouto ja metallinouto menee hyvin jo, mutta kaikissa muissa onki sitte parantamista ja treenaamista. Tunnarissa hakee oman 9/10 toistosta, ja kapuloita on kaks (lisään niitä vasta ku toi on kuukauden päivät hakenu oman joka kerta), väärä tikku ei ole "minkään hajunen" eli kukaan ei oo sitä hajustanu. Kaukoissa edelleen kaikki muut vaihdot menee kymmenestä metristä paitsi s-i ja s-m, noita tehdään vielä namiohjauksella (joka on hyvää vauhtia häipymässä kuvioista). Luoksetulo voin tapaan on tarkotus alottaa lähipäivinä, mahdollisesti jo huomenna, enkä usko että siinä ilmenee isompia ongelmia.
Niin ja näillä näkymin me startataan VOI vasta ens keväänä koska Roope ei pysty toimimaan halleissa eli talven kisat on näinollen poissa kuvioista. Enkä usko että saan kaikkia liikkeitä kisavalmiiksi elo-syyskuuhun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti