Sivut

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Toiset ei vaan voi olla yhtä hyviä ku toiset


Näyttelylauantai on vihdoin ohi, mukaan lähti sekä hyviä että ei-niin-hyviä tuloksia. Ensinnäkin Roopelle T (:DD en vaan voi olla nauramatta tälle) , onneksi se H meillä kuitenki on olemassa. Urpolle ERI, PU2 kera varasertin ja varacacibin :)

Urpon tuloksiin olen erittäin tyytyväinen vaikkei sitä sertiä tullutkaan; kaveri esiinty oikein mallikkaasti, ilmeisesti toi on jonkinsortin showkoira kun menee paremmin sillon ku mulla jännittää. Roopen esitti Saara belgityylillä ja Reps meni kyllä ihan kohtuullisen hyvin, ilmeisesti ei vaan ollu tuomarin mieleen.


Oltiin Kirsin ja koirien kanssa sitten vielä la-su yö vartioimassa näyttelyaluetta ihanassa kaatosateessa.. Uskottavien vartiokoirien kera :D Erityisesti Urpo ja Varjo olis varmasti karkottanu jokaisen ei-toivotun vastaantulevan. Tokoiltiinkin vähän, Roope menee ruutuun ihan kummasti kulmamerkin vierestä, oikealta sivulta kyllä muttei keskeltä sivua. Mainittakoon vielä että kaukojen s-i vaihdossa ei tarvii kohta yhtään namiohjausta, eli nämäkin alkaa edistyä :)

Urpon kuvan on ottanu Elina, Roopen kuvat Matleena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti