Sivut

tiistai 29. kesäkuuta 2010

En enää ees muista miltä tuntuu ku ei oo roskia kengissä

Eilen meillä oli taas "tuplatreenit" eli Urpolla agit ja Roopella haku. Roopen kans oon myös ottanu joka päivä vähän tokoja, lähinnä ruutua ja tunnaria, mutta tietty myös muuta (seuraamiset, kaukot, jäävät..). Paikkamakuu on sellanen jota pitäs nyt ottaa reilusti kun ne SM-tokot alkaa uhkaavasti lähestyä... Eikä tuon makuu oo todellakaan SM-häiriö-varma.

Siellä me urheat poljetaan hakualuetta :D Kuvan on ottanu Saara.

Agitreeneissä oli etenemistä (hyppy, putki, hyppy, hyppy ja toisinpäin), pussia, puomia, muuria ja pituutta. Etenemiset ihan jees, pitää muistaa ohjata molemmilta puolilta (kuten kaikessa muussaki), ja mun täytyy alkaa jättäytyä koirasta. Pussi piti muistutella mieleen eli ekalla toistolla vähän raotettiin pussin suuta. Loput meniki sitten "pimeään pussiin" :D Puomilla tuolla on joku ihme vamma; ei meinaa millään uskaltaa lähteä mutta sitten kun pääsee vauhtiin niin menee oikein nopsaa ja iloisesti. Vissiin se pitää vaan ahkerasti harjotella tuota alkua. Muuri ja pituus ihan okei, vähän meinasi astua esteille muttei pahasti. Yleisenä arviona kuulemma hyvän hyppytekniikan omaava elämäniloinen ja reipas corgi :)

Hakutreeneissä ei sen kummempaa, Roope haki molemmat maalimiehet ihan hyvin jostain 20-30 metristä oisko. Toiselle molarille tosin tarvi kaks käskyä mutta haki kumminki (ja innoissaan hakiki!). Kirsin alotuksesta aloin myös harkitsemaan Pelastuskoirien hakukokeita, sinne kun pääsee minkä rotuiset vaan.. Saapa nähä, olishan se PEHA-titteli ihan kiva ;)

Tokojutut menee samaa vanhaa rataa, mikään ei tällähetkellä sössi erityisen pahasti. Ruutuun menee hyvin, välillä meinaa mennä kulmamerkille (hmm ikinä en oo ottanu merkkiä tolla, onko se oppinu sen itsekseen) mutta kun hoksaa alustan niin juoksee kyllä sille. Ku palkkasin tällasesta niin toisella ruutuunmenolla meni suorinta tietä keskelle :)

Tunnari onkin sitte mielenkiintosempi juttu :D Oon ottanu Roopelle tosi paljon sellasia tunnareita ettei eka vastaantuleva oo oikea, vaan se toinen. Ja nykyään Roope menee kapulat aina vasemmalta oikealle ja oma on aina ollu se oikeanpuoleinen. Tässä yks päivä (olikohan eilen) otin sitte toisinpäin ja kas kummaa, joku tuo väärän.. No, laitoin sitte sillai että kapulat on pystysuorassa koiraa kohti ja "päälleikkäin" niin että oma on kauimmainen. Haisteli väärän ja toi oman. Sitte vaihdoin taas normaalijärjestykseen että oma on vasemmalla eli ensimmäinen kun koira menee hakemaan. Mutta Roope meniki kapuloille niin että oma oliki toisena (ei siis normaalia reittiä), haisteli väärän ja toi oman. Tänään sitten laitoin kolme kapulaa niin että oma oli viimisenä ja kappas, se toi oikean! Tuskin siis on kyse siitä että toi on oppinu tuomaan toisen vastaantulevan, vaan siitä että toi ei ota omaa jos se on eka vastaantuleva. En sitte tiiä onko tää hyvä vai huono juttu mutta näin se tekee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti