Sivut

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Ohjattuja tokotreenejä


Torstaina oltiin taas viikottaisissa tokotreeneissä, paikalla oli myös Saara, Sara, Heli + kaikki koirat. Roopen kanssa otettiin kaukoja, ihan vähän seuruuta ja ruutuakin lopuksi. Niin ja pk-A:ta myös. Urpo sai tehä sivulletuloja, seuruuta ja näyttelyjuttuja.

Kaukot meni hyvin, kaikki vaihdot sujuu, toiset paremmin ja toiset huonommin. Taino, ei mikään suju huonosti vaan osaan tarvii enemmän ohjausta. Seuruut kivoja, aluksi Roope meinas mähöillä ja käännökset oli vähän väljiä. Haukutin sitte tuota ja sen jälkeen meni hyvin. Ruutu oli täyskokonen, ekaksi alusta oli niin että Reps näki sen, ja meni ruutuun ihan hyvin. Sitte laitoin alustaa pienemmäksi niin ettei Repe nähny sitä ku tosi läheltä ruutua, aluksi juoksi hyvin suoraan kohti mutta vähän ennenku oli perillä alko mutkitella, löysi kumminki alustalle. Pk-A:ta ei aluksi meinannu mennä, otin sitte uusiksi kaks kertaa ja meni oikein sievästi :)

Urps teki ihan kivasti, sivulletulot jees ja seuraamiset (oisko kaks tai kolme askelta) oikein hyviä. Näyttelyjutut meni myös ihan hyvin.

Molemmat koirat oli kuuman päivän päätteeksi aika nuutuneita mutta tekivätpä kuitenki.
Kuvat (c) Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti