Sivut

torstai 24. kesäkuuta 2010

Ihanaa ruutu tosiaanki sujuu

Käytiimpäs koirien kans eilen Saaren koululla treenailemassa feat Sara ja Hukka. Treeneistä tuli vähän liian pitkät (ja minä ääliö unohin vedetkin kotia) joten Roope ei enää lopussa ollu parhaassa terässään. Alussa otin vähän seuraamista ja jääviä, koiran haukuttaminen todella toimii, vire nousee tosi hyvin tuolla. Hau-käskyn opettaminen ei siis ole ollut ollenkaan hyödytöntä:D
Sitten vähän luoksaria, ekaa maahanmenoa ei tehny ekalla käskyllä, tosen kerran ku otettiin niin meni hyvin. Sitten vielä seisomisesta palkkaaminen, ja lopuksi kun meinas tulla ravilla niin palkkasin laukasta. Tässä kohtaa Reps alko jo vähän väsyä (ja joku oli taas kerran ääliö ja jatko treenaamista).
No, sitten kaukoja ja nämä meni kyllä hyvin! S-m on ainoa joka on tosissaan vaiheessa (tarvii koko matkalle namihojauksen), muut ihan jees. Treenien päätteeksi vielä ruutua, joka koiran väsymyksestä huolimatta suju erittäin hyvin, ellei erinomaisesti. Ekaksi ei bongannu ruutua ku lähetin sen liian vähällä virittelyllä. Käänty melkeen heti lähdettyään katsoon mua että mitäkä nyt? No, uus lähetys paremmalla virittelyllä ja Roopevoope laukkasi oikein mallikkaasti Saran merkeillä koottuun ruutuun josta ei takuulla nähnyt alustaa ennenkuin oli jo ruudun sisällä. Voiskai alkaa uskomaan että kyllä se tän nyt sitten osaa, ja vaikka tuossa joku aika sitten kirjottelin ettei me voittajaa tänä vuonna korkata niin saas nyt kuitenki nähä... Syyskuun Sodankylän kisoihin voidaan EHKÄ mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti