Sivut

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Hakutreenejä, ageilua ja tokoa


Vähän ne on söpöjä <3

Tänään meillä oliki tuplatreenit kun ensin käytiin Urpon agiharkoissa ja sen jälkeen Vennivaaraan hauharkkoihin. Meidän lisäksi hakuilemassa oli Kirsi + Tikki ja Saara + Tuike. Saara myös kuvaili meitä.
Otettiin Roopelle kaks pistoa johonki 20 metriin oisko (?), ekan meni suorasti ja löysi maalimiehen, toista haisteli ja kierteli hetken enneku sai hajun. Oli kyllä oikein innoissaan, ja ilonen ku ukot löyty :) Urpo sai istua koko ajan mäkärien armoilla :D
Agitreeneissä tehtiin puomin alkeita, eteenmenoa, pussia ja keppejä. Eteenmenon meni tosi hyvin ku ohjasin oikeelta puolelta mutta ku vaihoin puolta niin mei epävarmaksi eli tähän nyt treeniä paljon. Kaiken muun ohjauksen teinki sitte molemmilta puolilta tasapuolisesti. Renkaan uskaltautu vihdoin hyppäämään, ekalla kerralla ei onnistunu tämä. Puomi ihan jees, puolessa välissä kielsin (aivan nätisti sanoin vain ei) syömästä maasta nameja niin ilmeisesti loukkaantu ja meni tosi hitaasti loppuajan.. Myös kepit värkkäsi, toivon mukaan mukana oli myös väsymystä. Pussi tosi hyvin, ku hoksas niin meni vauhdilla "oikean" pussin eli pussin suu oli kokonaan kiinni :)
Tänään tokoiltiin ruutua, tunnaria, kaukoja, maanoutoa ja hyppynoutoa. Noudot nopeita ja hyppynoutoon hyppäs varmaan kaks metriä ennen estettä :D Kaukot sujuu tosi hyvin nyt, s-i vaihto on tosi hyvällä mallilla, nyt vaan etäisyys kuntoon. S-m namiohjauksella puhtaasti. Tunnari suju eilen aivan mahtavasti, kaks kertaa tein ja molemmilla kerroilla haisteli hyvin molemmat tikut ja toi oman. Mutta eipä sitä iloa kestäny kauaa.. Tänään kaks kertaa väärä (tai siis itseasiassa toi molemmat yhtäaikaa..) ja kolmannella kerralla vasta oikea. En tiiä pitääkö mun laittaa joku ritilä sen väärän päälle vai mitä.. Ku ei ikinä tiiä tuleeko oikea vai ei. En tajua.
MUTTA kuulkaapa! Ruutu sujuu aivan mahtavasti! Tänään oli täyskokonen ja keskellä hiekalla melkein kokonaan peitetty 15x15cm alusta, ja matka joku 15m. Ja Roope meni täydellisesti!! Jsvdkbngbnmdkfbnjg hihiihih hehehhe! Joo ehkä pitäs mennä nukkuun :D Mutta voihanjes, huomenna joillaki eri merkeillä, haluun nähä miten tekee ku noi merkit ei oo.

Mukana näitä Saaran ottamia kuvia hakureeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti