Sivut

torstai 3. kesäkuuta 2010

Kokeenomasia pitkästä aikaa

Toissapäivänä käytiin ottamassa kokeenomasta treeniä, kaikki liikkeet otettiin, palkkasin seuraamisessa (joka oli voittajan kaavan mukainen), kaukoissa ja noudossa. Seuraamisissa meinas vähän alkaa lusmuileen ja askelsiirtymät (joissa kyllä itekki kämmäsin) vasemmalle meni ihan mähösti. Taaksepäin kummin ihan kivasti. Myös ohjaajatreeniä tarvitaan siis näissä...
Jäävät itsessään kivat, meni maahan nopeesti ja jäi hyvin, toisen seuraamisosuudessa meinas kontakti putoilla mutta otin uudestaan ja teki oikein sievästi :)
Luoksetulossa tuli kivasti laukalla, pysähty hyvin mutta meinas lähteä ennenaikojaan etenemään mun luokse. Heristin sitte etusormea (kirjaimellisesti :D) ja pysähty. Loppupätkä myös laukalla, ja vieläpä ilman palkkaa, hahaa!
Nouto jees, palkkasin laukasta.
Kaukoissa ei mitään ongelmaa, palkkasin viimesestä istumisesta.
Otettiin myös paikkamakuuta- ja istumista, istumisia vaan muutaman metrin päästä. Makuu oli jonku pari minuuttia, ja paikalla pyöri palloa pelaavia naperoita, koiria ja Roopelle tuttu koirakin tuli mun luo muttei Reps noussu vaikka halu oli selvästi kova. Ihan kivat treenit siis ja jälleen oli KUUMA, silti koirat teki ainakin ysin arvosesti ;)

Lisänä Matleenan ottama erittäin iloinen ja kesäinen kuva :D

1 kommentti: