Sivut

torstai 3. kesäkuuta 2010

Jee meidän tunnarit sujuu vihdoinki(tuntuu että kaikki muuki alkaa tosissaan sujumaan vasta nyt)!

Eilen treenailtiin vähän vaikka mitä ja pitkin päivää.. Aamusella taidettiin ottaa jääviä, kaukoja ja luoksaria. Niin ja yks noutoki.

Jäävät jees, jää istumaan tosi hyvin, maahanmenot ja seisomiset nopeita. Nyt palkkailen myös mun katsomisesta ku olen koiran takana ettei toi näyttäs nii paineessa olevalta aina jäävissä ku kattoo vaan korvat luimussa eteensä ku kävelen ohi.. Kaukot kivat, maa-seiso sujuu jo kymmenestä metristä, kuten myös kaikki muu lukuunottamatta seiso-istu ja seiso-maa. Kahta viimestä tehdään vielä namiohjauksella (jolla ne kyllä sujuu, ei siinä mitään). Nouto kiva, palkkasin taas tuontilaukasta. Luoksareissa oli vissiin jo suhteellisen väsy, meinasi ravailla. Naksutin sitte kun nosti laukkaa ja sen jälkeen vielä yks toisto jonka tuli laukalla ja johon sitte lopetettiin.
Urpo saiki tehä vaan näyttelyjuttuja (koska namit loppu kesken). Kaveri ei meinaa millään ravata eikä seisoa, missähän vika? Tosi laimeita ja ryhdittömiä seisomisia. No, lopulta sain houkuttelemalla ja kehumalla ton liikkeelle ja palkkasin ku liikku halukkaasti. Pitää vissiin tänään hieroa ja venytellä tuo jos sillä olis vaan paikat jumissa.
Iltapäivällä otettiin tunnaria, ja kaukoja vielä toisen kerran. Ihanaa, tunnari kahella kapulalla sujuu vihdoin ja viimein! Tosin oma oli myös melko vahvasti makkaranhajuinen mutta ihan sama, kunhan tuo oikean.
Illalla sitten päivän päätteeksi vielä ruutua. Toi tajuaa kyllä "ruutuun"; lähtee etenemään, mutta ääntyy just ennen ruutua mua päin.. hmm :D Otin sitte ihan läheltä (muutamasta metristä) pari lähetystä, sitte tajus ihan hyvin mennä alustalle. Ja jossei tajunnu nii ohjasin namilla ja naksuttelin. Eiköhän tääki ala tästä sujumaan pikkuhiljaa, toivottavasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti