Sivut

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kävästiimpä sitte PKleirillä mutka, kohta mulla on tokohakuharmaa

Viikonloppu oltiin Roopen kans PK-leirillä, vaan talkoilemassa, mutta otettiin yhesti hakua ja esineruutua.

Haussa koira irtos kyllä musta mutta juoksi haistelemassa ilmeisesti muiden koirien hajuja hakualueella ja juoksi maalimiehestä ohi vaikka selvästi näki sen. Yritettiin sitte niin että molari käy näyttämässä nameja Roopelle (jotka oli vain tylsiä lihapullia, tai tylsiä ainaki hajujen rinnalla) ja sitte koira matkaan. No, Roope ei lähteny ukkoa päinkään, hehe. Sitte minäki juoksin sinne piiloon ja huusin koiraa matkalla mutta Reps juoksi ohi ja yllätys yllätys, haistelemaan. Huusin koiraa ja sitte se kyllä tuli meidän luo. JA täytyy mainita että kun Roope paineli sielä hakualueella menemään ja luulin jo että no nyt se otti ja lähti, niin ku huusin sitä niin mitä vielä, kaveri lähtee samantien mun luo ! Vau, en olis uskonu!

Tuomiona oli että mun koirasta on hakukoiraksi yhtä paljon ku labbiksesta suojeluun. Mutta yks suojelulabbis on olemassa ja kohta on myös yks hakuharmaa ;) Jos oon saanu tuosta tokokoiran niin siitä aivan varmasti tulee myös hakukoira jos minä siitä sellasen haluan.

Viikonloppuna tottakai myös tokoiltiin, Roope teki tosi innoissaan (paitsi sen hetken ku sato). Eli kaikki liikkeet perushyvää, en jaksa alkaa kaikista skriivaamaan, haluan vaan äkkiä eroon nyt tästä tekstistä :D Senverran kummin sanon että paikkiksessa Roope makas 3,5 min tosi hyvin, vähän vaan yritti haistella maata. Ja alotettiin ruudun luoksarit ihan erillisenä liikkeenä niin että laitan koiran maahan ja huudan seuraamaan, tulee vielä ravilla mutta tulee kuitenki ja seuraaminen on ihan kivanolosta :)

Niin ja mehän käytiin Peto- ja Poju riideneitten ja Karma-bortsun kans lenkillä ja päästin Roopenki sitte irti. Ainoostaan muutaman kerran lähti kauemmas niin etten nähny sitä (tuli kuitenki huudosta takasin), ja ainoostaan kerran paineli niin kauas että muutama minuutti jouduttiin huutelemaan. En olis kyllä uskonu että tuo voi olla metässä irti tekemättä noita omia muutaman minuutin kierroksiaan mutta pakko se vissiin on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti